Odoo • Image and Text

Алуминиеви външно ролетни щори Н39

Изцяло от алуминиеви компоненти, Н39 предлагат здравина, дълъг живот и са отличен шумо и термоизолатор. Н39 ще ви помогнат да съкратите разходите си за охлаждане и отопление, защото през лятото спират горещината преди да е влязла в помещението, а през зимата я задържат. Направени са от два слоя алуминий, и пълнеж от полиуретанова пяна. Алуминиевите ламели са с ширина от 39 мм. 

Щорите могат да бъдат задвижвани както ръчно, така и чрез електромотор (с бутон или дистанционно управление). Автоматизация на щорите е възможна чрез свързване с датчици и програмируем ключ за автоматично управление.

Външните ролетни щори Н39 се предлагат в няколко стандартни цвята, но магат да бъдат боядисани в желан от Вас цвят.

Odoo • Image and Text

Алуминиеви външно ролетни щори Н39R

Модел Н39R  както и модел Н39 е изработен изцяло от алуминиеви компоненти, с алуминиеви ламели с ширина 39 мм направени от два слоя алуминий и пълнеж от полиуретанова пяна. Те са  отличен шумо и термоизолатор, здрави и с дълъг експлоатиционен живот. Различават се от модел Н39 по това, че алуминиевата кутия е едностранно заоблена. 

Външните ролетни щори Н39 се предлагат в няколко стандартни цвята, но магат да бъдат боядисани в желан от Вас цвят.

Odoo • Image and Text

Алуминиеви външно ролетни щoри Н40EXT

Модел H40EXT е изработен изцяло от алуминиеви компоненти, с ширина на ламела 40 мм. Ламела е изтеглен под налягане с удебелена стена, която не му позволява да се огъва и така се увеличава охранителна функция на щорите. В сравнение с ламелите с пяна, ламела на H40EXT е по-здрав и траен, с подсилена функция на защита и отличен шумо и термоизолатор. Щорите модел H40EXT могат се задвижват ръчно или чрез електромотор (с бутон или дистанционно управление). За щорите с по - големи размери е препоръчително  да се оборудват с датчици и програмируем ключ за автоматично управление.

Щорите се предлагат в няколко стандартни цвята.

Odoo • Image and Text

Алуминиеви външно ролетни щoри Н52

Моделът Н52 е изработен изцяло от алуминиеви компоненти, с ламели с ширина 52 мм, което ги прави по-устойчиви и подходящи за изработване на щори с по-големи размери. Ламелите са направени от два слоя алуминий с пълнеж от полиуретанова пяна. Ламелите са здрави, трайни и отличен шумо и термоизолатор което ще ви помогне да намалите разходите си за охлаждане и отопление на помещението. Щорите могат да се задвижват ръчно или чрез електромотор (с бутон или дистанционно управление). За автоматично управление щорите трябва да се свържат с датчици и програмируем ключ.

Модел Н52 се предлагат в няколко стандартни цвята, но могат бъдат боядисани и в цвят по ваше желание.

Odoo • Image and Text

Външни ролетни щoри модел PVC2

Този модел щори е комбинация на компоненти на PVC и алуминиева щора. Ламелите са от PVC, а кутията, конзолите и механизмите са алуминиеви. Монтират се от външната страна на дограмата и могат да бъдат управлявани както ръчно, така и автоматично чрез електродвигател. Щорите могат също да бъдат оборудвани с датчици ( за вятър, слънце и вътрешна температура) за автоматично управление.

Външно ролетни щори PVC2 предлагат оптимален баланс между качество, функционалност и цена.

Odoo • Image and Text

Външно ролетни щори Комфорт Плюс с ПВЦ ламели

Модел Комфорт Плюс с ПВЦ ламели е изработен изцяло от устойчиви на атмосферните влияния ПВЦ материали с висока надеждност и гарантирани качества. Моделът се монтира от външната страна на прозореца с цел допълнителна сигурност, топлоизолация, шумоизолация, пестене на енергия и уединение в дома. Подходящи са за монтаж на дървена, алуминиева и PVC дограми. Спират образуването на конденз по стъклопакета в студените дни защото повишават неговата температура. С външните ролетни щори ще постигнете температурни разлики до 10°С и през лятото, и през зимата, ще предпазите прозорците от прах, и ще осигурите до 30% по добра шумоизолация.
Odoo • Image and Text

Външно ролетни щори Комфорт Пюс с Алуминиеви ламели

Този модел е с кутия и конзоли изработени от устойчив на атмосферните влияния ПВЦ материал, като ламелите са изработени от алуминий. Поради по-голямата здравина на алуминиевите ламели, този модел има по-голяма защитна фунция и предпазва дома ви от влизане с взлом. Щората се монтира от външната страна на прозореца с цел топлоизолация, шумоизолация, допълнителна сигурност и уединение в дома. Подходяща е за монтаж на дървена, алуминиева и PVC дограми. Щорите ще спрат образуването на конденз по стъклопакета в студените дни защото повишават неговата температура. С поставянето на външните ролетни щори ще постигнете температурни разлики до 10°С и през лятото, и през зимата, ще предпазите прозорците от прах, и ще осигурите до 30% по добра шумоизолация.