Image by JamesDeMers from Pixabay
Odoo • Image and Text

Алуминиева Щора "VarioFlex"

Разделена на две части щора Varioflex предлага чудесно решение с контрола на светлината в дома ни.  Всяка част на щората се контролира поотделно, като височината на всяка секцията се определя от Вас. Първо се затваря горната секция, докато долната остава отворена. Ако продължите завъртането се затваря и долната секция ламели.

Щората Varioflex ви позволява да контролирате напълно светлинния поток и достъпа до личното ви пространство.

Odoo • Image and Text

Алуминиева Щора "Ultimate Mega View"

Моделът "Ultimate Mega View" са един от най-новите продукти в областта на вътрешните щори, с неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт. Монтират се от вътрешната страна на прозореца (към помещението), и са подходящи за всички видове дограма и витрини. Моделът "Ultimate Mega View" са конструирани така че в отворено положение се получава по-голяма дистанция между ламелите за повече светлина и по-добра видимост, а в затворено положение ламелите се застъпват с 40% повече за по-добро спиране на притока на светлината. 

Моделът се предлага в широка гама от различи цветови покрития на алуминиевата лента (едноцветни и перфорирани ламели, полиран алуминий, имитация на дърво, бамбук и кожа); многообразие от форми и начини на закрепване. 


Odoo • Image and Text

Алуминиева Щора "Ultimate"

Хоризонталните щори модел "Ultimate" са проектирани и изработени в неповторим стил, ненадмината функционалност и потребителски комфорт. Монтират се от вътрешната страна на прозореца и са подходящи са за всички видове дограма и витрини.

Моделът се предлага в широка гама от различи цветови покрития на алуминиевата лента (едноцветни и перфорирани ламели, полиран алуминий, имитация на дърво, бамбук и кожа); многообразие от форми и начини на закрепване.

Odoo • Image and Text

Алуминиева Щора за Монтаж Пред Стъкло

Този модел щори се монтира от вътрешната страна на прозореца (към помещението). Предлагат се в многообразие от размери, форми и начини на закрепване на щорите, включително и върху наклонени прозорци, което ги прави подходящи за жилищни, офис, търговски, промишлени и административни сгради. 

Щората може да се монтира между стъклодържателите, за да не пречат при отваряне и затваряне на прозореца, или върху самите стъклодържатели, за да постигнете пълно затъмнение.Odoo • Image and Text

Алуминиева Щора Пред стъкло "Blackout"

Моделът "Blackоut" са изработени със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене). Когато щората е в затворено положение не позволява проникване на светлина. Управляващите механизми са интегрирани в горния профил на щората. 

Моделът щори "Blackоut" се монтират лесно и са подходящи за всички видове дограма и витрини. 

Odoo • Image and Text

Алуминиева Щора Модел Между Прозорците

Този модел щори е подходящ за дървена дограма състояща се от два прозореца. Щората се монтира между двете крила на прозореца, като управляващите механизми се извеждат пред крилото през малък отвор, като така за да управлявате щората, не е необходимо да отваряте прозореца. Този вид щора осигурява пълна защита от слънчеви лъчи и видимост, като алуминиевите й ламели са надеждно защитени от нараняване и замърсяване. 

Odoo • Image and Text

Дървена щора с 25 мм широки ламели

Хоризонталните дървени щори са изработени от добре полирана, тонирана и с лаково покритие дървесина. Дървото, като материал за изпълнение на щорите, създава стил, уют и е страхотно допълнение към мебелите и обзавеждането в дома ви. Ламелите са 22мм и са от естествена дървесина, което ги прави по-тежки спрямо алуминиевите щори. Ориентировъчно тегло: 25мм-2.3кг/кв.м; 50мм -4кг./кв.м. Стандартно модела се изпълнява с челен декоративен корниз, но се предлага и възможност за фиксиране на щората към дограмата посредством странично водене.

Дървените щори са натурален продукт, структурата и нюанса на ламелите може да варира.

Odoo • Image and Text

Дървена щора с 50 мм широки ламели

Хоризонталните дървени щори са изработени от добре полирана, тонирана и с лаково покритие дървесина. Дървото, като материал за изпълнение на щорите, създава стил, уют и е страхотно допълнение към мебелите и обзавеждането в дома ви. Ламелите са 50мм и се управляват посредством корди. Щорите направени от дърво са по-тежки спрямо алуминиевите щори. Ориентировъчно тегло: 25мм-2.3кг/кв.м; 50мм -4кг./кв.м. Стандартно модела се изпълнява с "П" образен декоративен корниз, но се предлага и възможност за фиксиране на щората към дограмата посредством странично водене.

Дървените щори са натурален продукт, структурата и нюанса на ламелите може да варира.