10 години 

на

Представяне Качествени Услуги на Нашите Клиенти 

Алпроект ООД е доказана марка на българския пазар, с богат опит в доставката на висококачествени ПВЦ и Алуминиеви решения, ролетни щори и комарници за частни домове, жилищни и офис сгради, хотели, СПА и спортни центрове, магазини, ресторанти и кафенета.

Използваме само висококачествени материали, произведени от водещите производители на ПВЦ и Алуминиеви профили INOUTIC and ALUMIL, както и лидера на пазара на ролетни щори SOMFY.

Нашият слогане е “Качеството винаги е на мода”, и ние винаги се стремим да предоставяме качествено обслужване на нашите клиенти, тъй като вярваме, че това, което изграждаме, трябва да издържи във времето


Някои от нашите клиенти

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo

Запознайте се с управленският екип

Company team

Румен Миланов

Партньор - Румен има богат, над 15 години технически и управленски опит в сектора. Преди да започне Алпроект, той е работил за някои от водещите производители на ПВЦ и алуминиеви прозорци и врати в България..  

Company team

Радослав Дилов

Партньор - Радослав работи в сектора от 18 години. Преди да създаде собствена фирма, той е работил на различни длъжности, включително ръководна длъжност (технически ръководител) на една от водещите компании за производство и монтаж на ПВЦ и алуминиеви прозорци и врати в България.