PVC Дограма

Представяме ви първокласната марка немски PVC профили - Inoutic Thyssen

Немската марка PVC дограма Inoutic е един от водещите производители доказани на европейския пазар. Качеството е гарантирано за тези първокласни немски PVC профили за дограма. Те отговарят на най-високи изисквания и в този случай ще направите най-добрия избор като това ще Ви осигурят икономично и ефективно решение за икономия на енергия. PVC прозорците предлагат всички предимства за една чудесна топлоизолация и отлично решение за нови и стари сгради. Това е една шесткамерна система с 84 мм дълбочина на профила с превъзходен дизайн и перфектно решение да посрещнете бъдещето. Немският PVC профил отговаря на всички изисквания за енергийна ефективност и топлоизолационни свойства. Стила и елегантността на този профил ще ви осигурят постоянен комфорт. Възможностите на пвц профила Иноутик са следните:

1) 6-камерна система предлагаща:
- 84 мм дълбочина на профила и високо качество на стоманена армировка
- възможности за остъклявания със стъклопакети и поставяне на шумоизолиращо и защитно стъкло
- Невероятна гъвкавост и приспособимост
- изработка и възможности с разнообразна гама от различни цветове по каталози
Това е оптимално добро решение за всички, които търсят висококачествен продукт на достъпни цени. Системата INOUTIC Arcade предлага елегантна визия като дизайн и първокласни характеристики, които отговарят на всички съвременни изисквания.

1) 5-камерна система предлагаща:
- профил с осигуряваща висока стабилност и профил с дълбочина 71 мм
- ненадминати топлоизолационни свойства
- възможности за употреба на стъклопакети с дебелина до 40 мм
- стандарно крило или полуизпълнало
- Възможности за изрбаотка по каталог в разнообразна гама цветове

 

Какво е основното предимство на PVC дограмата?

  • Пвц дограмата е лидер в областта на енергийната ефективност.

     Тя има важно значение за енергийната и топлоизолация. Всички пвц дограми имат много висока оценка в сравнение с алуминиевата и дървена дограми като едно от нещата е, че имат по-добра стойност на изолация и това намалява разходите ви за енергия и отопление. Това е висок потенциал за спестяване на електроенергия с използването на PVC дограма във вашия дом

  • PVC дограмата е лесна за поддръжка

    Пвц дограмите изискват минимални усилия за поддръжка като за пример дървените дограми трябва да бъдат остъклявани през период на всеки две години или да се боядисват на около 5 години. PVC гранулите са много устойчиви при различни метеорологични условия и също така на светлина. Ако решите да почистите вашата PVC дограма може да използвате течност за съдомиялна машина, тъй като повърхността на профилите е гладка и лесно се поддържа.

  • Висока трайност на PVC дограмата

    Ако сравним дограмите от дърво и пвц дограмите ще установим, че последните имат доста по-дълъг живот. По-високото качество има значение и пвц дограмата се окроява с това, че има висока степен на съпротивление против изкривяване за дълги години. Живота на пвц дограмата може да стигне до най-малко 50 години живот и това е една отлична дългосрочна инвестиция за всеки от вас.