Щори

При нас може да намерите щори за всеки вкус. Предлагаме следните разновидности:

Външни ролетни щори

Това е много добър продукт целящ да запази топлината през зимните месеци и съответно прохлада през топлите. Едни от предпочитаните са външните ролетни щори за клиенти с разнообразни нужди. Този тип щори Ви осигуряват надеждна слънцезащита и висока функционалност през цялото време на годината. Също така външните ролетни щори придават елегантен стил на всяка сграда, тъй като се монтират от външната страна на прозореца. Важно е да се отбележи, че те притежават шумоизолиращи свойства и по този начин предпазват вашето лично пространство от външи очи. Предлагаме от тях разнообразни модели и богати цветови гами.

Вътрешни хоризонтални щори

Тези щори придават класически стил на Вашия дом или офис. Те са с хоризонтално направление и са доста предпочитан продукт за да може да се предпазите от слънчевите лъчи. Този тип щори имат висококачествени механизми за управление и са лесни за употреба, почис и поддръжка. Вътрешните хоризонтални щори притежават естетичен дизайн за вашия дом и офис. Предлагаме ги в различни модели и цветове.

Вътрешни вертикални щори

Тези щори играят съществена роля в интериора на вашия дом или офис. Разполагаме с разнообразни видове материи, които са както полупрозрачни така и напълно затъмняващи, които имат контрол над пропускането на светлината. Направени са по специална технология, която не задържа прах и миризма. Механизмите за управление са два вида - ръчни или електрически. Вертикалните щори са подходящи за витрини, големи прозорви, стени, плъзгащи се прозорци и др. Предлагаме ги в разнообразни цветови гами и модели.

Друг тип щори, които предлагаме са:

* Плисе щори
* Римски щори
* Руло щори