услуги

услуги

 Предлагани услуги

 

 • Оферта по имейл

  Ако не сте запознати с информация относно предлаганите от нас продукти, то ние може да изготвим оферта, която да изпратим до Вашия имейл и ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден.

 • Консултация Онлайн

  Може да се свържете с нас по всяко време в рамките на работния ден на посочените от нас телефони. Наш ангажимент е да ви предложим необходимите решения и предложения за да отговорим на Вашите нужди за всеки един от предлаганите от нас услуги.

 • Консултация на място

  Ако не сте наясно с това кой от продуктите трябва да закупите, най-добрия вариант е да направите консултация на място. Ние ще изберем най-добрия вариант и ще ви дадем съвет за да може да направите правилен избор и ние да реализираме всичко това. 

 • Оглед на място

  Огледа на място и взимането на размери е от съществено значение за правилното изпълнение на вашата поръчка от нас. Услугата я извършваме в удобно за вас време, след което ще Ви изпратим предложенията в оферта.

 • Монтаж и изработка

  Това е едно от най-важните неща, защото от това зависи безпроблемната експлоатация на продукта. Дограмата задължително трябва да бъде добре нивелирана и здраво захваната за стената. Това има значение за профила за да не се деформира или изкриви. Алпроект разполага с екип от професионалисти с дългогодишен опит и гаранция за добре свършена работа.

 • Доставка

  Избраната и поръчана дограма ще бъде доставена на посочения адрес в уговорено време, като ние гарантираме запазването на цялостта й.

 • Гаранционно обслужване

  За всички наши продукти предлагаме и гаранционно обслужване. Има опция да Ви осигурим и извънгаранционна поддръжка.

 • Ремонт на дограма

  Ако вече имате сложени алуминиеви или пвц дограми, но стъклопакета е счупен, уплътненията са износени или през дограмата духа, то вие имате нужда от нашия екип, който може да отстрани проблема. Ето и основните ни ремонтни дейности, които може да направим за вас - монтаж и демонтаж на дограма и стъклопакети, регулаж на крила, смяна на обков, смяна на стъклопакети, монтаж на допълнителни меганизми и др.