Мрежи против насекоми

Комарника - продукт допринасящ за комфорт и уют във Вашия дом

Комарниците или т. нар. мрежи против насекоми са изработени от алуминиева рамка и мрежа направена от фибро стъкло. Ние гарантираме дълъг период на експлоатация и качествен продукт. Ето и различните видове комарници, които може да ви предложим:

* Статични комарници - този тип фиксирани мрежи се закрепят и за дограмата с райбери и са неподвижни. Могат да бъдат подходящи за монтаж на прозорци с улеснен достъп до външна стена. Ако решите може да ги поставяте или махате сезонно. Цветовете, които Ви предлагаме са бял, кафяв, махагон, орех, златен дъб и други. Има опция и за прахово боядисване и избор на цветови гами по каталог.

* Ролетни комарници - тези комарници са подходящи за всякакъв вид прозорци и са много практични, удобни и функционални. Могат да се поставят както в хоризонтално, така и във вертикално направление. Ролетните комарници са много подходящи за плъзгащи се врати и прозорци. Към тях имаме и алуминиева кутия, в която се прибира мрежата с навиване, което ви осигурява най-голям защита през зимния период. Монтажа може да се направи върху дограмата или върху рамка и в този случай постигаме максимално уплътняване на прозореца. Ролетните комарници се управляват посредством функционални механизми - корда и дръжка. Цветовете, в които ги предлагаме са кафяв, бял, орех, махагон, златен дъб и венге с опция за допълнително боядисване по каталог.

* Комарници с напрегнати панти - те са подходящи най-вече за балконски врати или прозорци с голяма площ. За да се монтират е нужно да се постявят панти и закопчалка. Уплътнителните свойства са много добри и осигуряват здравина и надеждност. При самия монтаж в средата на рамката задължително се залага усилващ профил за още по-голяма устойчивост. Пантата, която е в напрегнато състояние осигурява затварянето на комарника, с което ви даваме гаранция, че Вашият дом ще бъде предпазен от нежелани насекоми. Цветовете, в които ги предлагаме са кафяв, бял, орех, махагон, златен дъб и венге с опция за допълнително боядисване по каталог.

* Комарник плисе - този вид комарник може да се нарече като хармоника. Това е едно много модерно, елегантно и много ефективно луксозно решение за проблема със насекомите. Този тип комарник е подходящ за покриването на големи отворени пространства както например двукрили балконски врати и други. Мрежата се събира в хоризонтален план, а в прибрано положение комарника заема минимално място, което е доста удобно за Вас.

Всеки един от вариантите, който изберете като комарници е гаранция за добро съчетание между цена, качество и практичност. Може да направите Вашия избор и да поръчате сега.