Алуминиева дограма

Алуминиева дограма - добър избор и високо качество

Ние работим с най-големият производител в Гърция за първи клас алуминиева дограма Alumil, който се е наложил както в европейските страни, така и в цял свят. С повече от 25 годишно лидерство сред не малката конкуренция за алуминиева дограма, Alumil се налага на пазара като едно чудесно решение за всеки ползвател и е всепризната от международните институции, тъй като всички изисквания.

Високо икономична система ALUMIL M9650

Това е една система алуминиева дограма, която е изключително икономична, и която има термо мост подсилен със стъклени влакна полиамид. Системата е сертифицирана от германски институт IFT Roseheim като нивото на изолираност е достатъчно задоволително. Може да се направи комбинация към този профил с PVC обков. Ето и някои характеристики на системата:

* касата има дълбочина 50 мм
* крилото е с дълбочина 50 мм
* може да се съчетае със стъклопакет, който има дебелина до 32 мм
* топлинна изолация с полиамид, който има дебелина до 32 мм
* богата гама от цветови възможности по наш каталог RAL

Олекотена алуминиева дограма ALUMIL M940 Mini

ALUMIL Mini е олекотен тип алуминиева дограма с високо качество със стилен дизайн и чудесни характеристики. Преминала е всякакви тестове за водопропускливост и въздухопропускливост с мнодо добри резултати, благодарение на EPDM уплътненията. Системата е минала тестове и съответно сертифицирана в лабораторията EKANAL в Гърция и е официално одобрена от Европа. Ето и някои характеристики на системата:

* алуминиева дограма с олекотена система, която няма термо мост
* Дълбочината на система започва от 37 мм
* Крилото има дълбочина от 44 мм
* Възможности за изпълнение освен с единично стъкло, така и стъклопакет имаш дебелина до 26 мм
* Богата гама от различни дизайни за различен тип прозорци и врати
* Широка гама от цветови възможности по каталога RAL

 

Предимства на алуминиевата дограма

  • Минимален разход на поддръжка и дълъг живот

    Едно от предимствата на алуминиевата дограма е нейната здравина и това, че има по-дълъг живот от PVC дограмата. Също така тя е направена от лек материал, който също така е и мултифункционален и разбира се лесен за поддръжка. Алуминиевата дограма има и високи нива на устойчивост на климатични условия като нейната здравина се запазва и има висока плътност в затворено положение. Този тип дограма е подходяща за жилищни или офис сгради. Най-често основният предпочитан цвят е белия, но може да се изберат и други цветове с повишение на цената.

  • Практична и здрава система

    Алуминия не предизвиква корозия от влагата и не се влияе от това какви са температурните разлики 

  • Лесна поддръжка и осигуряване на висока плътност при затваряне на прозореца.